Foglalási feltételek8.           A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI

 

8.1.        A Vendégek a lefoglalt apartmant az érkezés napján 14:00 órától foglalhatják el, a távozás napján pedig kötelesek azt 10:00 óráig elhagyni. A Felek ettől eltérően külön is megállapodhatnak, amelyet a visszaigazolásban szerepeltetnek.

 

8.2.        A Vendégek az apartman elfoglalása előtt kötelesek személyazonosságukat a jogszabályi előírásoknak megfelelően igazolni.

 

8.3.        A Szolgáltató a felek erre irányuló előzetes megállapodása esetén kései kijelentkezést biztosíthat a Vendégek számára, 10:00 és 16.00 közötti távozás esetében 20.000.-Ft egyszeri díj, míg 16:00 óra utáni távozás esetén 1 éjszaka szállás díjának megfelelő összeg ellenében.

 

8.4.        A Vendégek az érkezést megelőző napon kapott tájékoztatásban foglaltak szerint, az apartmanháznál kihelyezett kulcsszéfből vehetik át az Apartmanház kulcsait, melyet távozáskor kötelesek oda visszahelyezni. Ennek elmulasztása esetén a Szolgáltató további 10.000.-Ft díjat számít fel a Vendégnek. A kulcsszéf kódja tekintetében a Vendégnek titoktartási kötelezettsége van, amelynek megszegése esetén felelős minden olyan kárért, amelyet a kötelezettsége megszegésével a Szolgáltatónak okoz. A tartózkodás során szükséges információk megtalálhatóak az apartmanban elhelyezett ismertetőben. A Vendég a foglalás elküldésével elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, és azt köteles betartani, harmadik személyekkel betartatni.''; }